Friday, October 2, 2009

Kartulivõtt kodugrupis

Loodus on Eestis kaunis ning seda kogesime ka ise, kui olime sattunud ühte talupaika keset metsa ja põlde. Põhjus, miks sinna looduskaunisse kohta oli kogunenud nii umbes 13 noort, oli väga lihtne. Nimelt soovis üks tegus kodugrupp üles noppida ühe toreda pere kartulid, kiirendades nii pere kartulivarude jõudmist maapõuest keldrisse.

Kindlasti tunneb lugeja huvi, miks selline kartulivõtt üldse aset leidis. Nimelt meil on kodugrupis kombeks, et lisaks palvetamisele, Piibli lugemisele, arutamisele ja kehakinnitamisele otsime me võimalusi, kuidas oma ümbruskonnas olevaid inimesi aidata. See on hea kahel põhjusel või isegi kolmel. Esiteks on see õige asi (tegevus, mis Jumalale meeldib), teiseks teeb see aitaja rõõmsaks ja kolmandaks teeb see aidatavad rõõmsaks. Füüsiline töö mõjub hästi ka tervisele (alandab vererõhku, kasvatab lihasmassi jms).

Pere külalislahkus soojendas südant – pakuti torti, salatit ja sauna. Õhtuhämaruses (septembri lõpus läheb vara pimedaks) jätsime hüvasti ja olime Jumalale tänulikud armsa pere, hea vastuvõtu, kasuliku töö ja ilusa ilma eest.
Kersti

1 comment:

  1. Nii tore oli looduses olla ning ka midagi kasulikku korda saata. Saime üksteist rohkem tundma õppida ja kellelegi head teha. Taolisi ettevõtmisi tuleb tihedamini korraldada. :)

    ReplyDelete

Blog Archive