Tuesday, April 20, 2010

Noortelt noortele


Märtsi viimastel päevadel korraldas üks Nõmme kodugrupp Pääsküla piirkonna noortele ühe mõnusa pärastlõunase koosviibimise. Kohale tuli üheksa tõeliselt noort inimest. Meie ühine noortekas algas ühise näksiga poole kolme paiku. Üritus jätkus tutvumismänguga – ülesandeks oli paarilisega rollid vahetada ning end tutvustada, mis kujunes üsna lõbusaks. Välja tuli nii mõnigi huvitav hobi või fakt. Näiteks ühele noorele meeldis palju süüa, teine tegeles karatega ja kolmas tahtis saada automehhaanikuks.

Programmi põhiosa algas ülistusega ehk Jumala kiitmisega ning sellele järgnes popp ja noortepärane loeng lõbusate slaididega teemal „Kas kristlus on igav, iganenud ja kasutu?“. Jõudsime järeldusele, et kristlus ei ole igav, iganenud ega kasutu, sest Kristus tegutseb ka tänapäeval ning Temas on elu elamist väärt. Sõnum võeti soojalt ja huviga vastu.

Pärast sõnumit oli igal ühel võimalus meeskonnaliikmete juurde palvetama minna (seda võimalust kahjuks keegi noortest ei kasutanud). Samal ajal tegid Mari ja Melari ülistust ning laualt võis head ja paremat põske pista. Mõne aja pärast muutusid noored väga elavaks ning Mari juhtimisel korraldasid kodugrupi noored mänge.

Kokkuvõttes oli väga mõnus ja hubane pärastlõuna. Usume, et Jumal teeb oma head tööd neis noortes edasi. Ütleb ka ju Pühakiri: „olen veendunud selles, et see, kes teis on alustanud head tööd, lõpetab selle enne Kristuse Jeesuse päeva.“

Johannes

No comments:

Post a Comment

Blog Archive