Wednesday, April 28, 2010

Päev Paliveres





Nii hea on olla tööriist Jumala käes ja seda eriti veel koos kodugrupiga. Nimelt eelmine esmaspäev käisime Paliveres eakamate inimeste osadustunnis teenimas tunnistuste, laulu ja palvega. Kui kohale jõudsime istusid kõik üle-eelmise põlvkonna noored juba ammu reas (neil hilinemisega probleeme ei ole). Meid võeti vastu suure heameele ja armastusega.

Usun, et see oli Jumala plaan meid juhtida sellesse paika, kus paljud võibolla ei käi. Iga noor, kes kaasas oli, jagas oma tunnistuse, kuidas tema Jumala lapseks sai või midagi sellest, mis antud hetkel südames oli. Nähes seda, mis Jumal seal tegi, mõtlen oma pea sees, et miks meie kodugrupid selliseid asju tihemini ette ei võta, see pole ju üldsegi raske!?

Meie maal on palju väikeseid kogudusi, kes ootavad juba aastaid, et noored tuleksid ja julgustaksid neid värskuse ja siirusega. Ma julgustan teid, kelle hoolde on antud Issanda armust ja suurest halastusest vastutus noorte ees, et oleksite julged ning innukad meie Issanda töös. Palju õnnistusi ning Jumala armu, mis saab suureks läbi meelepärase elu meie Issandale!

Taavet


No comments:

Post a Comment

Blog Archive